Bar Loose

Helsingin yöelämästä löytyy paljon mielenkiintoisia paikkoja jonne voi piipahtaa iltaa viettämään. Jokaiseen makuun löytyy varmasti jotakin ja tämän hetken trendi baarien suhteen onkin ehdottomasti se, että ainutlaatuiseen ilmapiiriin ja tunnelmaan panostetaan kaikkialla. Oman brändin halutaan tietysti erottuvan muista. Todella hienoa, sillä näin me asiakkaatkin saamme paljon enemmän irti baari-illastamme.

Ainutlaatuinen miljöö

Jos etsii ainutlaatuista ja ehdottomasti erilaista baari elämystä, kannattaa kokeilla suosituksi noussutta Bar Loosea osoitteessa Annankatu 1, Helsinki. Baarin omalaatuinen ja omistajien omin käsin kehitelty sisutus ottaa vierailijan vastaan rock-museota muistuttavaan ilmapiiriin; seinät on peitetty eräänlaisilla muraalimaalauksilla ja valokuvista ja julisteista valmistetuilla kollaaseilla. Katossa roikkuu antiikkityyliset kattokruunut ja ilmapiiri kaiken kaikkiaan huokuu rentoa ja tyylikästä rock-tunnelmaa.

Aukiolo ja tilat

Bar Loose on jaettu kahteen osaan, joista toinen toimii juuri baarina, kun taas toinen tila, niin sanottu Café Loose, on rauhallisempi. Se on tila, joka soveltuu myös hyvin yksityistilaisuuksiin koska sen pystyy sulkemaan erilliseen muusta alueesta. Bar Loosessa järjestetään myös live-konsertteja, hiljattain siellä kuultiin esimerkiksi Pertti Kurikan Nimipäiviä, ja joka toinen sunnuntai järjestetään Wizard of Loose musavisa. Keikkapäivinä peritään 5 euron sisäänpääsy, mutta juomien hinnat ovat helsinkiläisittäin kilpailukykyisiä. Bar Loose aukaisee ovet arkisin ja lauantaisin klo 16 ja sunnuntaisin klo 18.