Siltanen

shutterstock_256899955

Syksy lähestyy ja kesälomat loppuvat. Päiviin kaipaisi kuitenkin jonkinlaista piristystä. Tämän voi hoitaa esimerkiksi uuden lounaspaikan avulla. Hämeentien varrella Siltasessa on jo jonkin aikaa voinut nauttia Lie Min vietnamilaisia herkkuja maanantaista lauantaihin ilta yhteentoista. Lauantaisin keittiö aukeaa yhdeltä, mutta viikolla lounastamaan pääsee jo yhdeltätoista. Toki Siltaseen kannattaa poiketa muutenkin, vaikkapa lasilliselle töiden jälkeen.

Menoa moneen makuun

Siltanen on monipuolinen ravintola niin ruoan, musiikin kuin rennon hengailunkin ystäville. Paikka on auki aina aamupäivästä pikkutunneille, pois lukien sunnuntai, jolloin Siltanen aukeaa vasta kahdeksalta. Iltaisin juhlijoita tanssittavat usein dj:t, joiden musiikin tahtiin asiakaskunta varsinkin yön tunteina kuluttaa tanssilattiaa kiitettävästi. Järjestetäänpä Siltasessa ahkerasti monenlaisia tapahtumiakin. Esimerkiksi elokuisiin maanantaihin Siltasessa kuuluvat open mic -illat, joissa rohkeimmat pääsevät nousemaan lavalle. Kyseessä on siis monipuolinen ravintola, joka on muodostunut jo käsitteeksi Helsinkiläisten keskuudessa.

Suosion salaisuus

Siis herkkuja, niin musiikin, ruoan kuin juomankin osalta, löytyy todella moneen makuun. Eikä Siltanen ole suosittu vain monipuolisen tarjontansa vuoksi, vaan ratkaisevaa on myös oikea tunnelma ja ilmapiiri. Ravintola sijaitsee tunnelmallisella paikalla ja sen viehättävä terassi on todellinen vetonaula esimerkiksi kesäiseen illanviettoon. Fiilis on rento ja letkeä ja tunnelmaa parantaa ehdottomasti se, että taustalla soi jatsahtava elävä musiikki. Mikä siis parempi tapa viettää loppukesän ja alkavan syksyn päiviä!