Shanghai Cowboy

shutterstock_311800970Ruokakulttuuri ja ulkona syöminen kasvattaa suosiotaan suomessa ja uusia ravintolakonsepteja syntyy koko ajan. Ei ole ollenkaan liikaa sanottu, että Helsinki on nousemassa yhdeksi pohjoismaiden ruokakulttuuri keskukseksi, sillä yhä useampi suomalainen ravintola löytyy jo kansainvälisiltä listoilta kuten Michelin-oppaasta sekä uudesta White Guide Nordicista.

Uusi tulokas

Yksi uusista tulokkaista ja uusista brändeistä Helsinkiläisessä ravintolamaailmassa on Mikonkatu nelosessa toimiva Shanghai Cowboy ja sen mexican fusion keittiö. Ravintola on avattu hiljattain näissä uusissa tiloissa, brändin ja ravintolan luojina Iman M. Gharagozlu ja Mehdi Younes. Tämä uusi ravintola Helsingin ravintolatarjonnassa luotsaa itseään konseptilla, joka lupaa tarjota katuruokaa Meksikon tyyliin ja innovatiivisia cocktaileja, ja päälle hitunen aasialaisia aromeja. Ilmapiiri on rento ”Social & fun eating” meiningillä.

Menu ja miljöö

Mitä sitten löytyy menusta? Alkupalaksi voi maistaa esimerkiksi cevicheä 12 eurolla, pääruokana voisi maistua Angry Beef Quesadilla 18 eurolla, jälkiruoaksi löytyy esimerkiksi Booty Call Almond cake hintaan 9 euroa. Hinta-laatu suhde on Shanghai Cowboyssa kohdallaan, minkä osoittaa jo asiakkailta saatu runsas positiivinen palaute.Jos siis etsii uusia makuelämyksiä ja miellyttävää illanviettoa, kannattaa kokeilla tätä paljon kehuttua meksikolais-aasialaista fuusio vaihtoehtoa. Tunnelma on ainutlaatuinen ja ravintola tiloillakin on pitkä perinne, sillä aiemmin tiloissa toimi perinteinen König Club jo vuodesta 1892 alkaen.