Useasti sitä miettii, että saako halvalla hyvää ja laadukasta tavaraa, mutta lasien ja lautasten kohdalla se on todellakin mahdollista. Yritykset panostavat lasien ja lautasten käyttömukavuuteen, muotoiluun ja laatuun paljon, loppuhinnasta huolimatta.

Jokainen valmistaja haluaa, että oma merkki sitouttaa käyttäjät heihin. Vuosikymmenten ajan käytössä olevat lasit ja lautaset saattavat muuntua Vintage-astioiksi ja silloin niiden arvo saattaa olla moninkertainen tämän hetkiseen tilanteeseen verrattuna. Jokainen lasi ja lautanen, jonka ostat nyt, on sijoitus.

Käytännöllisyys ja muotoilu ratkaisevat usein lasien ja lautasten valinnan

Lasiastiat tulivat markkinoille verrattain hiljan, verrattuna muihin astiamateriaaleihin. Houkuttelevat, edulliset ja hyvin muotoillut tuotteet saivat välittömästi ostajien huomion. Suurin osa lasiastioista ovat iskunkestäviä, mikronkestäviä ja kestävät eritoten kulutusta. Lasiastioiden käytännöllisyys ja muotoilu nousevat myös arvoon arvaamattomaan niiden puhdistamisessa. On tärkeää, että niitä on helppo tiskata myös käsin. Kun käytännöllisyys ja muotoilu ovat ykkösasiana lasien ja lautasten valinnassa, shoppaile tässä kaupassa. Teet varmasti löytöjä ja inspiroidut uusista kattauksista.

Lasit ja lautaset kertovat tarinaa elämästä ‒ pidä huolta niistä

Kaikki käytössä olevat lasit ja lautaset näkevät käyttöikänsä aikana äärimmäisen paljon elämää ja jos ne osaisivat puhua, ne varmasti kertoisivat tarinoita erilaisten ihmisten ja eläinten arjesta sekä ikimuistoisista juhlahetkistä. Ne kokevat suuria hetkiä ihmisten elämässä, kuulevat keskustelut ja ruokailujen lomassa koetut erityiset hetket – monesti useamman sukupolven ajalta. Lasit ja lautaset, myös edulliset, on tarkoitettu kestämään elämää pitkään ja olemaan osa ihmisten elämää vuosikymmenten ajan. Kun niistä pitää huolta, näin varmasti onkin.