Helsingin Hard Rock Café sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Esplanadin läheisyydessä ja parhaiden ostoskatujen ympäröimänä, osoitteessa Aleksanterinkatu 21. Cafén sisustus on tyyliltään moderni ja elegantti luoden viihtyisän ilmapiirin. Hard Rock Café ravintola tarjoilee perinteisiä amerikkalaisia annoksia suomalaisilla mausteilla. Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11 – 14. Listalta löytyy esimerkiksi klassinen juusto-pekoni hampurilainen tai kana-caesar salaatti, molemmat annokset vain 10 euron hintaan, mikä on helsinkiläisittäin kohtuuhinta!

Kauppa

Rock Shopissa, joka sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, löytyy muun muassa Hard Rock paitoja klassisella designilla, retro grafiikalla tai hienostuneemmallakin tyylillä. Valikoimassa on myös mukana lippalakkeja, huppareita sekä muuta Hard Rock Café aiheista. Kannattaa piipahtaa katsomaan mitä itselle sopivaa löytyy, jotkut uutuudet ja erityispainokset tehdään rajoitetulla painoksella. Rock shopin aukioloajat ovat 10 – 23 päivittäin.

Yksityistilaisuudet

Hard Rock Café järjestää myös erilaisia tapahtumia, joista ilmoitetaan erikseen kotisivuilla tai Facebookissa. Halutessaan Hard Rock Cafén tilat voi myös vuokrata ja järjestää vaikkapa hieman erilaisen ja energisemmän kick-off tapahtuman työporukalla. Miksei myös voisi järjestää yksityiset juhlat vaikka synttäreiden merkeissä, tilat ja sijainti ovat siihen todella ihanteelliset, joten illasta tulee taatusti tunnelmallinen ja ikimuistoinen.